Här nedan visas några modeller på tv-vagnar som vi designat och tillverkat. Vi jobbar huvudsakligen med stavlimmad massivt trä som ek, acajou, bok, mahogny och körsbär. Tv-vagnarna tillverkas efter kundens mått för att passa till den utrustning man har hemma. De mått som anges för möblerna nedan avser endast dessa exemplar. Vill du ha andra proportioner är detta inget problem för oss.

Är du intresserad av att få något du själv ritat upp tillverkat så står vi självklar till tjänst med beräkningar och prisförslag.

Prislista hittar du längst ner på denna sida.Modell Maria
Detta är vår första tv-vagn som vi  tillverkade. Till denna tv-vagn valde vi stavlimmad bok som sedan behandlades med paraffinolja.

Till denna serie finns även en bokhylla i samma stil.

Mått: 62 cm bred x 41 cm hög x 45 cm djup

Design: Marco Christensen


(Klicka på bilden för förstorning)Modell Tia
Tv-vagnen på denna bild är gjord i Acajou (odlad Afrikansk Mahogny), ett mörkare träslag som ger en sobrare finish. Modellen är förstärkt med ett femte hjul för att garantera hållbarhet för tyngre tv:n. Måtten är anpassade efter den tekniska utrustningen hos kunden för att ge maximal passform utan att möbeln i sig blir för stor.

Mått: 97 cm bred x 42,5 cm hög x 60 cm djup

Design: Tia Christensen


(Klicka på bilden för förstorning)Modell Magnus
Nedanstående tv-vagn är tillverkad av stavlimmad ek. Detta är en grundmodell som går att variera i både höjd och bredd beroende på vad du har för utrustning hemma. Vill  du så kan du även använda  vagnen som ett vardagsrumsbord.

Design: Marco Christensen


(Klicka på bilden för förstorning)Modell Hasse
Denna modell är med tre fack. Fungerar lika bra som soffbord som för din hemmabioutrustning. Till denna tv-vagn valde kunden odlad afrikansk mahogny som oljades med paraffinolja.

Design: Marco Christensen


(Klicka på bilden för förstorning)Modell Mackan
Denna modell med flera fack, du får plats med tex dina DVD-filmer på översta hyllan. Subwoofern har sin egen plats på golvet i utrymmet i mitten. Möbeln är designad av kundens kompis för att passa hans hemmabioutrustning. Till denna hemmabiomöbel valde kunden snickarskivor av av obehanlad furu

Mått: 190 bred x 62 hög x 45 djup.
Design: Mattias von Malmborg


(Klicka på bilden för förstorning) 

Modell Paméla
Denna modell med två fack är tillverkad i ek som inoljats med linolja (på bilden ännu obehandlad). Detta är ytterligare en möbel där vår kund själv ritat upp modellen och valt material. Vi har biståt med vårt kunnande och gett praktiska råd vid designandet varefter vi tillverkade möbeln.

Prisexempel: 4.850 kr

Mått: 180 bred x 50 hög x 60 djup.
Design: Stefan Dannefalk 2005


(Klicka på bilden för förstorning)

 

Modell Bengt
Ytterligare en möbel där vår kund själv ritat upp modellen och valt materialen själv i samråd med oss. Vi har biståt med vårt kunnande och gett praktiska råd vid designandet varefter vi tillverkade möbeln.

Prisexempel: 4.100 kr

Mått: 50 bred x 50 bred x 136 hög.
Material: Linoljad massiv bok, mässing och stål
Design: Bengt Jansson & Marco Christensen 2005


(Klicka på bilden för förstorning)

 

 

Prislista

Samtliga modeller Kontakta oss för prisuppgift
 

Avgift för frakt och postförskott tillkommer.
Inom Stockholms innerstad gratis leverans. Kontakta oss för mer info.