En gammal men kär produkt som äntligen nu fått plats här på sajten. Toapapershållaren i rostfritt stål med gummibeklädda stålvajrar. Konstruktionen erbjuder oändliga variationsmöjligheter för den som är lite mer fantasifullare. Den riktig djärve använder sig av hållaren för upphängning av blommor, svävande pennburkar eller...dröm fritt!!! Vi leverer som du vill ha den. korta vajrar, långa vajrar. Burkarna uppåt, burkarna framåt.

Hållaren levereras i standardutförande med fyra platser för toapapper och vajrarnas ändår ihopsatta med vajerklämmor för upphängning i krok. 

Prislista hittar du längst ner på denna sida.

 

(Klicka på bilderna för förstorning)

 

Du kan själv välja hur många rullar du vill att skall rymmas i  hållaren. Här ser du rullarna staplade på varandra men du kan även få dem två och två bredvid varandra.

 

Hållaren fungerar även som en praktisk tidningsplats. Det går även att sätta tidningar i stålbehållarna direkt eller om du så vill, vända den översta så att den står upp.

 

Hållare levereras normalt med öglor för upphängning på krok eller dylikt. I detta fall valde kunden att förlänga vajrarna och dra dem igenom taket för en snygg och osynlig upphängningPrislista

Grundpaket 450 kr
Extra hållare 100 kr
 

Avgift för frakt och postförskott tillkommer.
Inom Stockholms innerstad gratis leverans. Kontakta oss för mer info.