Välkommen till vår hemsida!

Är du på jakt efter något annorlunda, något som du inte hittar i de vanliga affärerna? Har du en idé som du vill förverkliga men inte har verktygen till det?

Vår affärsidé är att tillverka unika föremål i mindre mängder och att tillverka dem efter mått som passar just ditt boende. Vi låter gärna dig som kund vara med i design-processen och lyssnar på dina önskemål.

Genom att klicka på länkarna i menyn till vänster kommer du se delar av det sortiment vi själva tagit fram samt ett antal föremål som våra kunder designat själv, eller varit delaktiga i.

 

UNIKT TILLFÄLLE!

Just nu har vi ett erbjudande på en unik ljusstake där vi kombinerat plommonträ och tenn. Själva grenen är slipad och oljad och har en lätt rödaktig ton. Ljushållarna är var och en guten i en egen träform varifrån de fått en yta som påminner om träets ådring. Ljushållarna går att skruva loss från sina stativ, de också i tenn, för att kunna enkelt rengöras. Detta är ett engångsprojekt så något liknande har vi inte planer på i framtiden. Ta vara på att införskaffa dig något unikt såm passar lika bra på middagsbordet som i styrelserummet.

Pris: 3.400 kr

   

 Med vänliga hälsningar,

Christensen Design Group,